tisdag 21 april 2015

Presentpåsar och fler marknader på gång........

Idag har jag varit ledig, så förutom allt nyttigt som måste göras (städa, tvätta, handla, laga mat) så har en stor del av dagen tillbringats i pysselrummet. Håller just nu på med ett gäng presentpåsar innehållande servetter, blockljus och en tändsticksask. Dessa är väldigt trevliga att ge bort om man t.ex. är bortbjuden på middag, istället för blommor eller en flaska vin.

Bjuder här på en bild från mitt pysselbord idag:


Och här är två färdiga presentpåsar:


Nu har jag även fått klart med ytterligare en marknad, så den 9 maj hittar ni mig och mina saker på vårmarknaden i Skönsberg. Så nu känns det som att mina dygn fram tills dess skulle behöva vara mer än 24 timmar. Men det är väl bara att göra det bästa av situation och kanske försöka planera sin tid lite bättre och framförallt prioritera rätt. 

Kram Charlotte


lördag 18 april 2015

Nya smycken och marknader på gång.......

Nu har jag äntligen börjat boka in lite marknader för i år, så nu tillbringas all ledig tid i pysselrummet för att hinna med allt. 
Första marknaden kommer att vara 10 Maj i Sulå och sen är nästa den 23 Maj i Kvissleby. 
Den 23-24 Maj är det även något i Sundsvallsområdet som kallas för konstrunda och under dessa två dagar kommer ni kunna hitta delar av mitt sortiment hos Agnetas ABC på Hemmanet i Kvissleby.


Lite nya örhängen:



Här är massor med nya änglar med matchande örhängen som bara ligger och väntar på att paketeras, för att sen kunna få nya ägare :-)


Två stycken wirearmband i härliga färger, som kommer att passa perfekt på en solbrun arm i vår/sommar:


Mer bilder på nya smycken kommer att visas till veckan, har även lite betongljusstakar som står på tork och några presentpåsar innehållande servetter, blockljus och tändsticksask som ska färdigställas.
Kram Charlotte




torsdag 16 april 2015

Konfirmationskort

Fick en beställning på 2 stycken konfirmationskort för ett tag sen och det blev en liten utmaning då konfirmationskort inte är något man gör varje dag precis, men det var verkligen roligt.



Postade dessa två till Danmark i tisdags, så jag hoppas dom kommer fram i tid :-)

Kram Charlotte